Pentru ca ne plac diminutivele si pentru ca iubim acest desert, noi le alintam "Tãrtuţe".
Necesar:
1. forme de tarta
2. 1 plic budinca
3. 350 ml lapte (pentru budinca)
4. 2-3 lg zahar (pentru budinca)
5. fructe dupa preferinta
6. frisca sau torte jelee pentru ornat
Acum ceva timp am descoperit la magazinele de paine Titan niste tarte gata coapte, numai bune de umplut in functie de imaginatie si de dispozitie. Ulterior le-am gasit si la cofetariile Georgy's; probabil se gasesc si in alte locuri, trebuie doar sa stii sa le cauti.
Ambalajul arata cam asa:
|
Titan, 10 lei |
|
Georgy's 3 lei - 9 bucati, o cutie ar putea fi insuficienta |
|
Punem tartele pe un platou |
|
Facem o budinca dupa indicatiile de pe ambalaj |
|
Cu o lingura turnam budinca in formele de tarta |
|
Ornam cu frisca si fructe, sau doar cu fructe |
|
Daca mai aveti timp si rabdare, puteti orna cu Tort jelee si fructe de padure, sau orice alte fructe va plac si aveti in casa.
Atentie!!! Trebuiesc pregatite cu minim 4-5 ore inainte de a fi servite, astfel incat tarta sa se inmoaie putin.
|
|
Si cum eu am facut doar 15 tarte ca sa le mancam proaspete, din budinca pe care am facut-o am pus intr-un bol ceea ce a mai ramas , ornat cu bilute de ciocoalata si cu tarta care se rupsese.
Tinuta la frigider va fi o gustare delicioasa pentru copil; in mod cert la fel de buna ca o budinca pe care o puteti cumpara din comert, insa mult mai sanatoasa si fara conservanti.
|
Comentarii
Trimiteți un comentariu