Lotiune iluminatoare pentru ten


O lotiune lejera, racoritoare, nongrasa.


Uleiul de Jojoba,  e bogat in antioxidanti si vitamine; este potrivit si tenului gras, avand proprietati asemanatoare sebumului uman, fiind usor absorbit de piele; reface aspectul sanatos al tenului si reduce ridurile; are o sinergie speciala cu Uleiurile de Germeni de Grau (tonifiere), de  Caise (intinereşte şi hidratează, ilumineaza) si de Chimen Negru (purifiant, antiseptic şi antiinflamator)


Apa de trandafiri este un tonifiant nobil, potrivit pentru toate tipurile de ten, antiage si fermizant, cu un parfum subtil si armonios, ce hidrateaza si improspateaza fata.

Apa de tei  ilumineaza si netezeste tenul, fiind un veritabil calmant cutanat cu beneficii pentru pielea sensibila sau iritata.

Uleiurile esentiale de Teatree si Dafin purifiaza si aduc beneficii pielii cu tendinte acneice. Uleiul esential de lemongrass este revitalizant cutanat.


Alantoina este un  reputat protector al pielii, cu rol in calmarea şi regenerarea pielii irritate, cicatrizarea şi restructurarea pielii acneice, îngrijirea pielii sensibile; accelereaza regenerarea tisulara.

Vitamina C este un activ antiage şi antioxidant ce protejează celulele de daunele radicalilor liberi, stimuleaza sinteza de colagen. Previne imbatranirea si formarea prematura a ridurilor, repara daunele provocate de expunerea la soare.

Vitamina E naturala e antioxidant si protector celular, antiage si antiinflamator, mentine elasticitatea si hidratarea pielii.

50 ml -10 lei
Reteta adaptata dupa  http://www.elemental.eu/


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Maratonul argintiu

Tradition Roumain - Mărțișor